Leuke kleding

Je eigen kleding ontwerpen

Wil je graag je eigen kleding ontwerpen en hier niet te veel kwijt voor zijn? Vind je het een vereiste dat deze producten van goede kwaliteit zijn? Bij Omnishirt.be kan je voor je een leuk prijsje kleding van goede kwaliteit laten bedrukken. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder.

Waar kan je je eigen kleding ontwerpen?

Het dragen van je eigen ontworpen kleding is hartstikke leuk. Naast dat het voor jezelf heel gaaf is om een shirt met je eigen design te dragen, kan het ook bij verschillende gelegenheden goed passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest of een evenement waarbij je vrienden of medewerkers shirts of truien dragen met jouw design er op. Het ontwerpen en drukken van je eigen kleding klinkt nogal als een flink karwei, maar gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Op Omnishirt.be kan je namelijk heel gemakkelijk een ontwerp voor het door jou gekozen product maken en wordt het voor jou gedrukt. 

Ontwerp kleding

Hoe kan je een ontwerp maken?

Een eigen ontwerp maken is heel eenvoudig. Op Omnishirt.be kies je het product waarvoor je een ontwerp wilt maken. De website heeft voor elke gelegenheid wel een gepast kledingstuk dat zij voor je kunnen bedrukken. Heb je een kledingstuk gekozen? Dan kan je in de ontwerptool op de website je eigen ontwerp maken. Wanneer je deze tool gebruikt zul je merken hoe makkelijk en eenvoudig het maken van een ontwerp is. Door verschillende opties in de ontwerptool kun je je ontwerp helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Zo kun je je eigen tekst en foto’s toevoegen. Naast dat je je helemaal uit kunt leven in de ontwerptool om het ontwerp dat jij voor ogen had te realiseren, kun je ook gebruik maken van standaard motieven.. 

Kleding ontwerp

Enthousiast geworden en wil je ook je eigen ontwerp op je kleding laten drukken? Maak dan snel een leuk ontwerp voor jouw favoriete kledingstuk op Omnishirt.be.