Timberland sandaal, een genot voor uw voeten

Nooit geweten dat er zoveel verschil in schoenen kan zijn, maar vooral in een Timberland sandaal. Zelf heb ik altijd gewoon een paar sandalen gekocht, en me nooit bezig gehouden met hoe een sandaal werkelijk loopt. Maar sinds ik in een winkel van Van Bommel een sandaal van dit merk had aangedaan wist ik wel beter. Wat een verschil met de sandalen waar ik al jaren op heb gelopen. Deze sandaal is gemaakt van gerecyclede materialen, zoals leer en kurk, en niet van die synthetische rommel van de sandalen die ik altijd kocht. Nee sinds ik duidelijk het verschil weet tussen bepaalde sandalen wil ik geen andere sandaal meer aan mijn voeten hebben. En wat het allemaal nog makkelijker maakt, je kan deze schoenen via internet bestellen, dus daar hoef ik niet meer de deur voor uit. Behalve sandalen zijn er nog heel veel andere schoenen via internet te koop, van sandalen tot slippers, maar ook laarzen en enkellaarzen horen tot deze collectie. Inmiddels heb ik al meerdere schoenen via deze gemakkelijke weg besteld, voorlopig hoef ik niet  op blote voeten te lopen. Ik hoef maar mijn kastdeuren open te maken en een keuze te maken welke schoenen ik die dag aan ga trekken. Timberland--8732A--thumb-09-v2