Voor ieder haartype en clip-in hair extension bij OxY

Je bent als vrouw trots op je haar en wilt dat het er perfect bij hangt. Toch kan je haar soms korter zijn dan je had gewild. Ook kan je haar na een paar jaar minder uitstraling krijgen, droger worden of kan steeds vaker sprake zijn van gespleten haarpunten. Daar wil je vanaf en het liefst zonder er meerdere middeltjes voor te hoeven gebruiken. Een perfecte oplossing zijn dan clip-in hair extensions. Deze extensions zitten de hele dag heerlijk door het gebruik van siliconen materiaal voor de clipjes.

De voordelen van hair extensions
Heb je van jezelf kort haar, dan kunnen extensions je haar flink verlengen. Zo krijg jij ook die volle haardos die je graag wilt. Droog of dun haar kan worden opgelost met extensions, die geven namelijk een vollere look aan elk haartype. Tot slot gaat de totale uitstraling van je haar vooruit met clip-in hair extensions, want je krijgt de new weave hairstyle die je vriendinnen heel jaloers zullen maken.

Hair extensions staan bekend om een ideale manier voor haarverlenging of verdikking, maar ook omdat ze lastig in te brengen zijn of moeilijk te stylen. Met de clip-in hairextensions van OxY heb je daar geen last meer van. OxY helpt je door middel van een speciale video met het efficiënt inbrengen van de clip-in extensions, terwijl je ook krijgt te zien hoe je de extensions op de juiste manier kunt stylen. Zo kom je tot het perfecte resultaat, zelfs binnen enkele minuten. De clipjes van de hair extensions zijn gemaakt van siliconen, waardoor ze een dag lang op de juiste plek blijven hangen, niet trekken en ook nog eens niet opvallen door de natuurlijke kleur van de clipjes.

Waarom ook jij over moet op hair extensions!
Je bent zeker niet de eerste die zal kiezen voor hair extensions. Wil je ook de hele tijd genieten van vol en energiek haar, en niet slechts voor één week zoals bij sommige wondermiddeltjes? Hair extensions zijn gemakkelijk en binnen enkele minuten in te brengen, zodat je elke dag kunt genieten van mooi haar. Wat je haartype of haarkleur ook is, bij OxY zijn hair extensions voor iedereen verkrijgbaar. Je kunt je zelfs laten inspireren door de resultaten bij andere klanten van OxY, want als onderdeel van de OxY-club kan je jouw foto van het resultaat delen met de buitenwereld. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen, maar komt ook in aanmerking voor speciale kortingen.

Voor clip-in hair extensions die bij jou passen, kijk je op de website van OxY: https://www.oxyextensions.be/