De leukste boekentassen voor kinderen!

Het is weer de tijd van het jaar! Iedereen is weer op boekentassenjacht voor de start van het nieuwe schooljaar. De winkels en reclamefolders staan er vol mee. Kleurrijke boekentassen, exemplaren met glitters, tasjes voor prinsesjes, trolly’s voor superheroes, 80’s style, groot, klein. keuze is enorm. Als we de kinderen laten kiezen, kopen we op 1 juli al een boekentas van Frozen. Helaas is dit niet helemaal wat je als ouder in gedachten hebt. Een knalroze of blauwe rugtas zonder een mooi design en die ook nog eens zo stuk gaat! Maar ook voor de jongens is het lastig welk exemplaar te kiezen.

Daarom zetten we de leukste merkjes op een rij. Ideaal om eens voor te leggen aan zoon- of dochterlief voor je naar de winkel trekt en je ongewild met een felroze exemplaar thuiskomt.

Afbeelding met buiten, weg, gras, rijden

Automatisch gegenereerde beschrijving

Little Legends

Little Legends is een webshop met kleurrijke en vooral hippe rugzakken en tassen voor kinderen! De eigenaren van de webshop zijn zelf ook ouders van een jongetje van 4 en vonden het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden. Met de site hopen ze een overzichtelijk aanbod te geven in de verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires. Ze zijn voortdurend opzoek naar labels die ons inspireren en die kinderen iets unieks bieden. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder, dat is wat wij als modebewuste ouders, voor onze kleine legendes willen, toch?

Engel

De kleurrijke collectie van Engel doet denken aan feest. En daar staan ze ook voor.; Celebrate life. Engel is een Nederlands bedrijf die niet alleen mooie boekentassen verkoopt, maar ook een bonte verzameling van hippe spulletjes aanbiedt. Engel staat garant voor mooi, uniek en duurzaam. Een toppertje voor wie van vrolijke kleuren houdt. Totally in love met de regenboogkleurtjes en 80’s look. Ben je meer van de echt klassiekers? Kies dan voor een Kipling boekentas. Kijk voor de leukste schooltassen op maeshillscollection.com/be/